torstai 6. tammikuuta 2011

NYE @ Sydney ja Katoomba

Olin Daven kaverin luona uudenvuoden aaton alueella nimelta The Rocks (lahella oopperataloa ja harbour bridgea)

UV:n jalkeen suuntasin Katoombaan. Melkein heti kun saavuin hostellille (flying fox backpackers) sain soittaa paikalliseen hatanumeroon :D Eras nainen oli kaatuessaan murtanut nilkkansa. Itse hostelli oli tosi jees. Pieni, mutta tunnelma oli ystavallinen ja rauhallinen. Omistaja, Ross, oli melkein aina paikalla, antoi neuvoja, karttoja ym. Tein kaks vaellusretkea yksin, toinen niista suuntautui Wentworth Fallsille, upea paikka.  Holy shit, mitka maisemat.

Saavuin tanaan Forstersiin, 8h junamatkan paahan kohti pohjoista (joo kartalla se nayttaa olevan ihan lahella...) Sydneyn asfalttiviidakko ja Katoomban eucalyptuspoheikko vaihtui hieman sademetsamaiseen maisemaan. Pihalla tepastelee kolme ponia, kaka riikinkukkoa ja seitseman koiraa. Suurin osa niist on muutaman kuukauden ikaisia pikku pentuja. Olen Eraan Ginan, 40 ja Robertin, 30 farmilla yhden viikon. Mukavia ihmisia kylla, sain kaljapullon kateeni heti kun he poimivat minut bussipysakilta autoonsa, ja perilla poltettiin vesipiipun avulla ruohoa. Gina on varsinainen rendeck. Magee harlikka silla. Rob on uuden seelannin kiwi alkujaan.









5 kommenttia:

  1. Siis holy shit tosiaan mitkä maisemat.. Selvästi sait sitten uuden kameran käyttöön? Matkavakuutus toimii :D Ja hei, luulisin että tuo sana "rendeck" piti olla redneck ellei se nyt aussislangia ole :D

    Joo mut hitto, keep going!

    VastaaPoista
  2. Ainiin... Australian tulvista on vaahdottu niin uutisissa kun muuallakin aika paljon.. ootko ollu tulva-alueella? Siellä ei vissiin ole kovin kivaa.

    VastaaPoista
  3. Siistit maisemat! Tais olla kyl sairaan makeet ilotulitukset. Joks käyttöenglanti alkaa taittua? Varo, ettet jää sinne ausseihin ikuisiks ajoiks. Tai sit tuot naikkoset tänne Suomeen. ;)

    VastaaPoista
  4. Holy cow mitkä maisemat! :DD Pitänee itsekin harkita tosissaan Ausseissa käymistä :) Hienot ilotulitukset indeed!!

    VastaaPoista
  5. En oo tulva-alueella. Queenslandiin ei oo kyl mitaa asiaa :P Anssi: joo alkaahan se enkku jo taittua..

    VastaaPoista