sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Rakennuspuuhia ja pyöräretkiä

Dave ja Connie rakentavat siis taloa. 4h/d = Sen päivän asuminen+ruoka.  Yleensä teen 7-8h päiviä ja sit saan vastaavasti vapaapäiviä. He kutsuvat minut joka kerta aamiaiselle ja päivälliselle missä välissä syön kaikki omat ruokani?? Työt on ollu aidan pystyttämistä ja maalaamista, muita rakennushommia sekä parina päivänä betonin valamista pihaan.

Poltin selkäni Shelly Beachillayhtenä vapaapäivänä, vaikka aurinko oli kokonaan pilvessä :D Saan lainata isäntäperheeltä polkupyörää, ja oonkin tehny muutaman pitkän pyöräretken. Dave vie mut aina autolla johonkin hienoon paikkaan, piirtää reitin kartalle ja sit menen sinne koko päiväks pyörällä. Meen lähipäivinä sellaselle 50km pyöräretkelle johonkin erityisen hienoon paikkaan nimeltä Terrigal.

Yhtenä iltana tuli käytyä Daven yhden kalastajakaverin 50-v synttäreillä. Melkein kaikkien kanssa tuli juteltua, ovat kyllä menevää porukkaa nuo paikalliset kalastaja ukkelit. Kaljaa, seafoodia ja perinteistäkin ruokaa (onneks). Inhoan seafoodia, mutta "yes to all" asenteeni takia päädyin maistamaan ostereita ja  jättiläiskatkarapuja. Katkaravut oli ihan hyviä, mutta osterit on ällöttäviä. Sovin viel yhden kalastajan kanssa et meen sen alukselle ens viikolla joku päivä ja kalastetaan yhdessä.






































2 kommenttia:

  1. Kenen huusholli tuo on missä on joku 17 joulupukkia läiskitty talon seinään :D

    VastaaPoista
  2. En tiia kenen, mutta aika hirvittavat koristeet monilla :D Pimeella hirvee valoshow.

    VastaaPoista